Visita del Delegado del Gobierno

Visita del Delegado del Gobierno

 

NOTA DE PREMSA DE LA GENERALITAT 17-06-2011

El delegat del Govern, Eudald Casadesús, ha visitat aquesta tarda l’empresa Arico Forest de Les Preses. Acompanyat pel director dels serveis territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Jordi Aurich, s’ha reunit amb seu gerent, Antoni Arimany, per conèixer els projectes actuals i futurs de l’empresa. A la reunió també hi eren presents l’alcalde de Les Preses, Pere Vila, i el de La Vall d’en Bas, Miquel Calm.
 
Arico Forest és una empresa que es dedica al manteniment de carreteres, al disseny i construcció de jardins en l’àmbit públic i privat, a treballs forestals i a neteja de rius, entre d’altres. És concessionària del parc de carreteres de la Vall de Bianya, que agrupa totes les vies de la Garrotxa, Ripollès i la Cerdanya. En la reunió, s’ha fet especial incís en la importància de potenciar el consum de biomassa com a font d’energia per les comarques gironines. Abans de la reunió, han pogut visitar les instal·lacions, que estan situades al polígon industrial de Les Preses.

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí